Bejelentkezés egyéni alkalomra

Ez lehet személyes alkalom Győrben, vagy online találkozás.

Bejelentkezés páros alkalomra

Ez lehet személyes alkalom Győrben, vagy online találkozás.

egyéni coaching online/Győrben

Elakadtál? Tanácstalannak érzed magad? Nem tudod mit tegyél, hogy jobb legyen? A párterápiához 2 ember döntése kellene, de egyedül érzed magad?

Helyszíntől függetlenül online is tudunk párkapcsolati elakadásaidról beszélni.

ONLINE PÁRKAPCSOLATI COACHING KÜLFÖLDÖN ÉLŐKNEK is!

Párkapcsolati kísérés írásban, emailben

Párkapcsolati kérdésed van? Elakadtál? Vagy csak szívesen megosztanád egy szakemberrel problémádat, aki kívülről segítő módon néz rá a kapcsolatodra?

Fogalmazd meg itt egy üzenetben párkapcsolati nehézségedet!

Az írásos tanácsadásra érkező üzeneteket, és az arra adott válaszokat a honlapon tüntetem fel blogbejegyzésként név nélkül, hogy az másoknak is segítségére legyen. Ez a szolgáltatás díjmentes. Ha nem szeretnéd, hogy név nélkül megjelenítsem kérdésedet kérlek foglalj időpontot egyéni alkalomra!

Párkapcsolati Tanácsadás Pároknak Győrben/Online

Sokszor viták és veszekedések közepette nem látjuk, hogy már megint ugyanabba a veszekedési forgatókönyvbe sétáltunk bele, és nem tudunk ebből kimászni, nem tudjuk gombnyomásra leállítani magunkat. Sokszor zsigerből hozzuk felmenőink reakcióját.  Néha begerjedünk és közben mérgezzük magunkat és egymást.

Én külső megfigyelőként hozok új nézőpontot a kapcsolatotokba.

Párterápiás szoba Győr Ménfőcsanak

Párkapcsolati Coaching

MEGCSALÁS, ELHIDEGÜLÉS, KÜLÖN KÖLTÖZÉS, ÁLLANDÓ VESZEKEDÉSEK?

Hogy együtt könnyebb legyen mint egyedül!

Párterápiás szoba Győr Ménfőcsanak
Párterápia Győr és környékén
Párterápiás szoba Győr Ménfőcsanak

Egyéni alkalmak Győrben személyesen, vagy online

Egyéni és páros alkalmakra is van lehetőség.

Párterápiás szoba Győr Ménfőcsanak

A jól működő párkapcsolat tanulható

Kipróbálnád, hogy milyen egy párkapcsolati tanácsadás, és hogy én tényleg tudok-e segíteni Nektek? Írj, vagy hívj fel! Ez neked pénzbe nem kerül, nekem viszont fontos, hogy kölcsönös bizalommal kezdjük el a tanácsadást.

Fontos, hogy olyan tanácsadót válassz, akiben úgy érzed meg tudsz bízni. Érdemes megnézned a Gyakran Ismételt Kérdéseket is.

Befektetés egy jobb életbe, egészségbe...

Lehet, hogy azt fogod érezni nem is adtam tanácsot, csak kérdeztem. Az a célom, hogy a benned, bennetek lévő megoldást felszínre hozzam. A ti problémáitokra nálatok jobban senki sem tudhatja a választ. A gond sokszor ott van, hogy a veszekedés, az indulatok elvakítanak.

Emberi kapcsolataid tesznek boldoggá nem a pénz, vagy a hírnév

1938-ban kezdődött a világ eddigi leghosszabb boldogságkutatása a Harvard egyetemen 724 résztvevővel. A kutatás még most is zajlik a pszichiátriai professzor és zen buddhista lelkész Robert Waldinger vezetésével. (A lenti képen ő látható feleségével. A képet a Harvard Egyetem fotósa készítette, Rose Lincoln.) A kutatást kiterjesztették a családtagokra is, így már több mint 2000 a résztvevők száma.

Azok akik 50 évesen a legelégedettebbek voltak a kapcsolataikkal lettek a legegészségesebbek 80 évesen.

Mi tesz minket boldoggá?

A kutatás egyik fontos kérdése, hogy vajon mi teszi az embereket boldoggá? Min múlik, hogy valaki elégedett az életével, jól érzi magát a bőrében, míg más akár jobb körülmények között is, de sokkal boldogtalanabbul éli a mindennapjait?

Amikor az első vizsgálatvezető megkérdezte a fiatalokat, hogy mire vágynak, mi tenné őket boldoggá, a legkülönbözőbb válaszok érkeztek. A legtöbben csodás karrierről álmodtak, hírnévről és gazdagságról. A több tízezer oldalnyi összegyűjtött információ azonban egészen más irányba mutat. Az összegyűjtött adatok elemzése azt igazolta, hogy

a boldogság kulcsa a kapcsolatokban rejlik.

A jó kapcsolatok őrzik meg hosszú távon a boldogságunkat és az egészségünket, a magány pedig rombolja mindkettőt.

Bővebben a boldogságkutatás eredményeiről itt olvashatsz.