Bejelentkezés egyéni alkalomra

Ez lehet személyes alkalom Győrben, vagy online találkozás.

Bejelentkezés páros alkalomra

Ez lehet személyes alkalom Győrben, vagy online találkozás.

Párkapcsolatsegítés Győrben és Online

Sokszor viták és veszekedések közepette nem látjuk, hogy már megint ugyanabba a veszekedési forgatókönyvbe sétáltunk bele, és nem tudunk ebből kimászni, nem tudjuk gombnyomásra leállítani magunkat. Sokszor zsigerből hozzuk felmenőink reakcióját.  Néha begerjedünk és közben mérgezzük magunkat és egymást.

ONLINE PÁRKAPCSOLATI COACHING KÜLFÖLDÖN ÉLŐKNEK is!

Blog és Emailek

Szívesen megosztanád egy szakemberrel problémádat, aki kívülről, segítő módon néz rá a kapcsolatodra?

Fogalmazd meg itt egy üzenetben párkapcsolati nehézségedet! Az üzeneteket, és a válaszokat ezen a honlapon tüntetem fel blogbejegyzésként név nélkül, hogy az másoknak is segítségére legyen. Ha nem szeretnéd, hogy név nélkül megjelenítsem üzenetedet, kérlek foglalj időpontot !

Párterápiás szoba Győr Ménfőcsanak

Párkapcsolati Tanácsadás

MEGCSALÁS, ELHIDEGÜLÉS, KÜLÖN KÖLTÖZÉS, ÁLLANDÓ VESZEKEDÉSEK?

Párterápiás helyiség, Párkapcsolatsegítő, Győr
Kövér Emese, Párterapeuta jelölt, Győr
Párterápiás szoba Győr Ménfőcsanak

Személyesen Győr-Ménfőcsanakon, vagy online

Egyéni és páros beszélgetésekre is van lehetőség.

Párterápiás helyiség, Párkapcsolatsegítő, Győr

A jól működő párkapcsolat tanulható

Kipróbálnád, hogy milyen egy párkapcsolati tanácsadás, és hogy én tényleg tudok-e segíteni Nektek? Írj, vagy hívj fel! Fontos, hogy kölcsönös bizalommal kezdjük el a tanácsadást.

Fontos, hogy olyan tanácsadót válassz, akiben úgy érzed meg tudsz bízni. Érdemes megnézned a Gyakran Ismételt Kérdéseket is.

Befektetés egy jobb életbe, egészségbe...

Lehet, hogy azt fogod érezni nem is adtam tanácsot, csak kérdeztem. Az a célom, hogy a benned, bennetek lévő megoldást felszínre hozzam. A ti problémáitokra nálatok jobban senki sem tudhatja a választ. A gond sokszor ott van, hogy az érzelmek elvakítanak.

Emberi kapcsolataid tesznek boldoggá nem a pénz, vagy a hírnév

1938-ban kezdődött a világ eddigi leghosszabb boldogságkutatása a Harvard egyetemen 724 résztvevővel. A kutatás még most is zajlik a pszichiátriai professzor és zen buddhista lelkész Robert Waldinger vezetésével. (A lenti képen ő látható feleségével. A képet a Harvard Egyetem fotósa készítette, Rose Lincoln.) A kutatást kiterjesztették a családtagokra is, így már több mint 2000 a résztvevők száma.

Azok akik 50 évesen a legelégedettebbek voltak a kapcsolataikkal lettek a legegészségesebbek 80 évesen.

Mi tesz minket boldoggá?

A kutatás egyik fontos kérdése, hogy vajon mi teszi az embereket boldoggá? Min múlik, hogy valaki elégedett az életével, jól érzi magát a bőrében, míg más akár jobb körülmények között is, de sokkal boldogtalanabbul éli a mindennapjait?

Amikor az első vizsgálatvezető megkérdezte a fiatalokat, hogy mire vágynak, mi tenné őket boldoggá, a legkülönbözőbb válaszok érkeztek. A legtöbben csodás karrierről álmodtak, hírnévről és gazdagságról. A több tízezer oldalnyi összegyűjtött információ azonban egészen más irányba mutat. Az összegyűjtött adatok elemzése azt igazolta, hogy

a boldogság kulcsa a kapcsolatokban rejlik.

A jó kapcsolatok őrzik meg hosszú távon a boldogságunkat és az egészségünket, a magány pedig rombolja mindkettőt.