Egyéni alkalmak online, vagy személyesen Győrben

Páros találkozások online, vagy személyesen Győrben

 

Mi történik Veletek páros időpontfoglalás után?

Lépések:

  1. Kaptok egy megerősítő emailt a foglalásról.
  2. Ha páros időpontra érkeztek, előtte foglaljatok egyéni 1 órát is, ami a páros alkalmat előkészítő egyéni interjú. (Hívlak telefonon, ha ez hiányzik 🙂 , mert páros találkozás előtt szeretnék lehetőséget adni mindkettőtöknek, hogy külön-külön is feltérképezzük azt az élethelyzetet, amiben jelenleg vagytok.
  3. Mindkettőtökkel külön -külön beszélek a páros személyes találkozó előtt, hogy meghallgassam mindkettőtök nézőpontjából kapcsolatotok elakadását.
  4. Miután mindkettőtökkel beszéltem bizonyos esetekben kiküldök emailen egy párkapcsolati elégedettségi felmérést. (Ez az elemzés tartalmaz egy stresszfelmérést és további 7 téma mentén kérdez: Család és barátok, Lelkiség és spiritualitás, Szexualitás, Pénzügyek, Kommunikáció, Szülőség, Konfliktuskezelés.)

A párkapcsolati tanácsadási folyamat eredménye lehet a harmonikusabb együttélés, de lehet az együttműködő válás is. 

A párkapcsolatsegítő szolgáltatás díja:

10.000 Ft az óradíjam, amiből szükség esetén 100% méltányossági kedvezményt adok. 

Ez egy jól bejáratott folyamat, amit jó pár párral együtt dolgozva alakítottam ki, figyelembe véve a rohanó világunk elvárásait. Sokat merítettem tanáraim, John és Julie Gottman terápiás módszeréből, a tudatos jelenlét, Mindfulness szemléletéből, és a Rogers-féle személyközpontú tanácsadási szemléletből. Folyamatosan képzem magam a legmodernebb kutatásokból, (Dr. Joe Dispenza, Dr. Tara Swart, Dr. Bruce Lipton) Használok házi körülmények között mérőműszereket (MUSE EEG, HRV mérő), hogy stresszkezelésben jobban tudjam segíteni a hozzám forduló férfiakat és nőket.

Válassz időpontot a naptárból!

Lefoglalom az időpontot

Egyéniben foglalnál?

A munkát személyesen és online is kezdhetjük.