Kövér Emese, párkapcsolati coach, tréner

1 órás Egyéni alkalmak online, vagy személyesen Győrben

2 órás Páros találkozások online, vagy személyesen Győrben

 

Mi történik Veletek páros időpontfoglalás után?

Lépések:

  1. Kaptok egy megerősítő emailt a foglalásról.
  2. Ha páros időpontra érkeztek, előtte foglaljatok egyéni 1 órát is, ami a páros alkalmat előkészítő egyéni interjú. (Hívlak telefonon, ha ez hiányzik 🙂 , mert páros találkozás előtt szeretnék lehetőséget adni mindkettőtöknek, hogy külön-külön is feltérképezzük azt az élethelyzetet, amiben jelenleg vagytok.
  3. Mindkettőtökkel külön -külön beszélek a páros személyes találkozó előtt, hogy meghallgassam mindkettőtök nézőpontjából kapcsolatotok elakadását. (Ez lehet online videohívás, vagy séta Győr-Ménfőcsanakon, vagy Győr-Gyirmóton.)
  4. Miután mindkettőtökkel beszéltem kiküldök emailen egy párkapcsolati elégedettségi felmérést. (Ez az elemzés tartalmaz egy stresszfelmérést és további 7 téma mentén kérdez: Család és barátok, Lelkiség és spiritualitás, Szexualitás, Pénzügyek, Kommunikáció, Szülőség, Konfliktuskezelés.)

Ha ez mind megvan előkészítettük a hatékony párkapcsolati munkát. Készítettünk egy térképet a kapcsolatotokról, amin látszanak az elakadások. Ezt követően megnézzük, hogy ebből a nehézségből hogyan tudtok kimászni.

A lenti naptárban egyeztess időpontot páros személyes találkozóra!
A személyes találkozó időpontjáig megcsináljuk a 2 interjút veled és a pároddal, illetve kitöltitek az online elemzést is.

A párkapcsolatsegítő szolgáltatás díja:

Az óradíjam 5000 Ft, amit rugalmasan kezelek. 1 óra 15 perc, az 5000 Ft, mert nem futószalagon, hanem emberekkel dolgozom. 🙂 Így az árak a következőképpen alakulnak: Az első páros alkalom 20.000 Ft-os díja magába foglalja a 2 egyéni interjút és az online elégedettségi elemzést is. Minden további alkalom díja párosan 10.000 Ft, egyéniben 5000 Ft.

Ez egy jól bejáratott folyamat, amit jó pár párral együtt dolgozva alakítottam ki, figyelembe véve a rohanó világunk elvárásait. Sokat merítettem tanáraim, John és Julie Gottman terápiás módszeréből, a tudatos jelenlét, Mindfulness szemléletéből, és a Rogers-féle személyközpontú tanácsadási szemléletből. Folyamatosan képzem magam a legmodernebb idegtudományi és stresszkezelési kutatásokból, (Dr. Joe Dispenza, Dr. Tara Swart, Dr. Bruce Lipton) Használok házi körülmények között mérőműszereket (MUSE EEG, HRV mérő), hogy stresszkezelésben jobban tudjam segíteni a hozzám forduló férfiakat és nőket.

Válassz időpontot a naptárból!

Lefoglalom az időpontot

Egyéniben foglalnál?

A munkát személyesen és online is kezdhetjük.