Kövér Emese, Párkapcsolatépítő

Kövér Emese, párkapcsolati coach, pár- és családterápiás szakember jelölt

Mi történik Veletek időpontfoglalás után?

Lépések:

  1. Kaptok egy megerősítő emailt a foglalásról.
  2. Felhívlak, hogy időpontot egyeztessünk külön beszélgetésre/interjúra.
  3. Mindkettőtökkel külön -külön beszélek a páros személyes találkozó előtt, hogy meghallgassam mindkettőtök nézőpontjából kapcsolatotok elakadását. (Ez lehet telefonos, skype-os hívás, vagy séta Győr-Ménfőcsanakon, vagy Gyirmóton.)
  4. Miután mindkettőtökkel beszéltem kiküldök emailen egy nemzetközi, online kitölthető elemzést. Ebben 300.000 másik párhoz mérten láthatjátok meg kapcsolatotok erősségeit és fejlesztendő területeit. (Ez az elemzés 7 téma mentén kérdez: Család és barátok, Lelkiség, Szexualitás, Pénzügyek, Kommunikáció, Gyermeknevelés és szerepek, Konfliktuskezelés.)

Ha ez mind megvan előkészítettük a hatékony párkapcsolati munkát. Készítettünk egy térképet a kapcsolatotokról, amin látszanak az elakadások. Ezt követően megnézzük, hogy ebből a nehézségből hogyan tudtok kimászni.

A lenti naptárban egyeztess időpontot páros személyes találkozóra!
A személyes találkozó időpontjáig megcsináljuk a 2 interjút veled és a pároddal, illetve kitöltitek az online elemzést is.

A párkapcsolatépítő szolgáltatás díja:

Az első találkozó 15.000 Ft-os díja magába foglalja a 2 interjú beszélgetést és az online elemzést is.

Hány alkalomra készülj?

Minden pár esete egyedi, de általánosságban elmondható, hogy a párkapcsolatok épülése hosszabb folyamat. Kérlek min. 3-4 alkalommal számolj. 2 hetente fogunk találkozni, majd ritkulnak az alkalmak.  Semmi sem kötelező, de ez a folyamat biztonságot nyújt és irányt mutat. Ez egy jól bejáratott módszer, amit jó pár párral együtt dolgozva alakítottam ki, figyelembe véve a rohanó világunk elvárásait. Sokat merítettem tanáraim, John és Julie Gottman terápiás módszeréből. Sue Johnson érzelemközpontú párterápiás módszerét is alkalmazom, illetve a Mindfullness is közel áll hozzám. Gondosan választottam ki az elérhető párkapcsolati elemzések közül is azt, ami nem csak hogy széles támakörben mér, de más párokhoz képest is vizsgál.

Válassz időpontot a naptárból!

Lefoglalom az időpontot