1 órás Egyéni alkalmak online, vagy személyesen Győrben

2 órás Páros találkozások online, vagy személyesen Győrben

 

Mi történik Veletek páros időpontfoglalás után?

Lépések:

  1. Kaptok egy megerősítő emailt a foglalásról.
  2. Ha páros időpontra érkeztek, előtte foglaljatok egyéni 1 órát is, ami a páros alkalmat előkészítő egyéni interjú. (Hívlak telefonon, ha ez hiányzik 🙂 , mert páros találkozás előtt szeretnék lehetőséget adni mindkettőtöknek, hogy külön-külön is feltérképezzük azt az élethelyzetet, amiben jelenleg vagytok.
  3. Mindkettőtökkel külön -külön beszélek a páros személyes találkozó előtt, hogy meghallgassam mindkettőtök nézőpontjából kapcsolatotok elakadását. (Ez lehet online videohívás, vagy séta Győr-Ménfőcsanakon, vagy Győr-Gyirmóton.)
  4. Miután mindkettőtökkel beszéltem kiküldök emailen egy párkapcsolati elégedettségi felmérést. (Ez az elemzés tartalmaz egy stresszfelmérést és további 7 téma mentén kérdez: Család és barátok, Lelkiség és spiritualitás, Szexualitás, Pénzügyek, Kommunikáció, Szülőség, Konfliktuskezelés.)

Ha ez mind megvan előkészítettük a hatékony párkapcsolati munkát. Készítettünk egy térképet a kapcsolatotokról, amin látszanak az elakadások. Ezt követően megnézzük, hogy ebből a nehézségből hogyan tudtok kimászni. A párterápiás folyamat eredménye lehet a harmonikusabb együttélés, de lehet a válás is. A terápiás folyamattal támogatva könnyebb a válás.

A lenti naptárban egyeztess időpontot páros személyes találkozóra!
A személyes találkozó időpontjáig megcsináljuk a 2 interjút veled és a pároddal, illetve kitöltitek az online elemzést is.

A párkapcsolatsegítő szolgáltatás díja:

5.000 és 10.000 Ft közötti az óradíjam, amit te/ti határoztok meg saját pénzügyi helyzetetekből, elégedettségetekből kiindulva. 

Ez egy jól bejáratott folyamat, amit jó pár párral együtt dolgozva alakítottam ki, figyelembe véve a rohanó világunk elvárásait. Sokat merítettem tanáraim, John és Julie Gottman terápiás módszeréből, a tudatos jelenlét, Mindfulness szemléletéből, és a Rogers-féle személyközpontú tanácsadási szemléletből. Folyamatosan képzem magam a legmodernebb idegtudományi és stresszkezelési kutatásokból, (Dr. Joe Dispenza, Dr. Tara Swart, Dr. Bruce Lipton) Használok házi körülmények között mérőműszereket (MUSE EEG, HRV mérő), hogy stresszkezelésben jobban tudjam segíteni a hozzám forduló férfiakat és nőket.

Válassz időpontot a naptárból!

Lefoglalom az időpontot

Egyéniben foglalnál?

A munkát személyesen és online is kezdhetjük.