Egyéni alkalmak online, vagy személyesen Győrben

Páros találkozások online, vagy személyesen Győrben

 

Mi történik Veletek páros időpontfoglalás után?

Lépések:

Kövér Emese párkapcsolati tanácsadó

  1. Kaptok megerősítő emailt a foglalásokról. Online találkozóknál a Google Meetet használjuk, a megerősítő emailben van ehhez a belépési link.
  2. Ha először jönnétek páros időpontra foglaljatok egyéni időpontot is, ami a páros alkalmat előkészítő egyéni interjú. A páros találkozás előtt szeretnék lehetőséget adni mindkettőtöknek, hogy külön-külön is feltérképezzük azt az élethelyzetet, amiben jelenleg vagytok.
  3. Miután mindkettőtökkel beszéltem bizonyos esetekben kiküldök emailen kérdőíveket, vagy egy párkapcsolati elégedettségi felmérést. (Ez az elemzés tartalmaz egy stresszfelmérést és további 7 téma mentén kérdez: Család és barátok, Lelkiség és spiritualitás, Szexualitás, Pénzügyek, Kommunikáció, Szülőség, Konfliktuskezelés.)

A párkapcsolatsegítő szolgáltatás díja:

10.000 Ft a tanácsadói óradíjam.

Sokat merítettem tanáraim, John és Julie Gottman terápiás módszeréből, a tudatos jelenlét, Mindfulness szemléletéből, és a Rogers-féle személyközpontú tanácsadási szemléletből. Folyamatosan képzem magam a legmodernebb kutatásokból, (Dr. Joe Dispenza, Dr. Tara Swart, Dr. Bruce Lipton) Használok házi körülmények között mérőműszereket (MUSE EEG, pulzusmérő), hogy konfliktus- és stresszkezelésben jobban tudjam segíteni a hozzám forduló párokat.

Válasszatok időpontot a naptárból, 2 egyéni interjúval kezdünk!

Lefoglalom az időpontot

Lefoglalom az időpontot

Egyéniben foglalnál?

A munkát személyesen és online is kezdhetjük.