Kövér Emese, Párkapcsolatépítő

Kövér Emese, párkapcsolati coach, pár- és családterápiás szakember jelölt

Mi történik Veletek időpontfoglalás után?

Lépések:

  1. Kaptok egy megerősítő emailt a foglalásról.
  2. Felhívlak, hogy időpontot egyeztessünk külön beszélgetésre/interjúra.
  3. Mindkettőtökkel külön -külön beszélek a páros személyes találkozó előtt, hogy meghallgassam mindkettőtök nézőpontjából kapcsolatotok elakadását. (Ez lehet telefonos, skype-os hívás, vagy séta Győr-Ménfőcsanakon, vagy Gyirmóton.)
  4. Miután mindkettőtökkel beszéltem kiküldök emailen egy nemzetközi, online kitölthető elemzést. Ebben 300.000 másik párhoz mérten láthatjátok meg kapcsolatotok erősségeit és fejlesztendő területeit. (Ez az elemzés 7 téma mentén kérdez: Család és barátok, Lelkiség, Szexualitás, Pénzügyek, Kommunikáció, Gyermeknevelés és szerepek, Konfliktuskezelés.)

Ha ez mind megvan előkészítettük a hatékony párkapcsolati munkát. Készítettünk egy térképet a kapcsolatotokról, amin látszanak az elakadások. Ezt követően megnézzük, hogy ebből a nehézségből hogyan tudtok kimászni.

A lenti naptárban egyeztess időpontot páros személyes találkozóra!
A személyes találkozó időpontjáig megcsináljuk a 2 interjút veled és a pároddal, illetve kitöltitek az online elemzést is.

A párkapcsolatépítő szolgáltatás díja:

Az első hármas találkozó 15.000 Ft-os díja magába foglalja a 2 egyéni beszélgetést és az online kapcsolatleltár elemzést is. Minden további alkalom díja párosan 10.000 Ft, egyéniben 5000 Ft.

Ez egy jól bejáratott folyamat, amit jó pár párral együtt dolgozva alakítottam ki, figyelembe véve a rohanó világunk elvárásait. Sokat merítettem tanáraim, John és Julie Gottman terápiás módszeréből, érzelemfókuszú terápiákból, illetve a Mindfullness is közel áll hozzám. Gondosan választottam ki az elérhető párkapcsolati elemzések közül is azt, ami nem csak hogy széles támakörben mér, de más párokhoz képest is vizsgál.

Válassz időpontot a naptárból!

Lefoglalom az időpontot