Veszekedésekkor nem egyszer megkaptam, hogy buta és csúnya vagyok

V. levele

Jónapot! Nagyon sok minden aggaszt. Nemtudok kihez tanácsért fordulni. A Párom állandóan aztmondja ez meg az a nő milyen szép stb.. aztmondja mindig csak húz vele,de sajnos nem egyszer olyat is mondott hogy kell neki ez a nő meg hogy lecserél. Minden egyes nap veszekedünk,muszáj mindennap összevesznie velem,csúnyán beszél velem mások előtt is. Néha jó a kedve néha egyszerűen rossz. És akármi van én vagyok érte a hibás. Veszekedésekkor nem egyszer megkaptam hogy buta és csúnya vagyok. (ha ez fontos volt 2 honap szunetunk,en szakitottam ilyesmi dolgok miatt mint amik most is vannak,végül ő könyörögte magát vissza= “soha többé nem lesz ilyen”
Illetve állandóan azzal jön hogy ő mindenkinek kellene,én senkinek sem
Mert ő ketrecharcos és azthiszi ő a legjobb.. Ha nála alszok kimegy a haverjaival hogy én várjam őt otthon,illetve most az egyik haverja nagyon húzza őt állandóan bulizni járnak
Én csak tanácsot szeretnék kérni! Köszönöm

Válasz V.-nek

Kedves V.!
Aggódom, hogy olyan a párja, aki sokszor semmibe veszi barátnőjét, majd ha ezért szakít vele újra és újra visszakönyörgi magát fűt fát ígérve, de végül semmi sem változik. Megmarad ugyanaz a nőiséget alázó viselkedése. Ezt el lehet egy-két alkalommal játszani, de azért egy életet így leélni nem kellene. Persze lehet nagyon nehéz a szakítás, hiszen annyira megbánóan és őszintén ígéri, hogy megváltozik. Nem tudom, hogy itt mindig ugyanaz a szakítási és visszakönyörgési forgatókönyv zajlik-e.

Én az egészséges, egyenrangú, egymást partnerként és társként kezelő kapcsolatok híve vagyok, és bízom benne, hogy barátja erre alkalmas.

Ne feledje jó nő. Ha nőiségében megalázzák, mert butának és csúnyának nevezik az nem a szeretet kifejeződése. Csúnya és buta nővel miért lenne együtt bárki is. Csak remélni tudom, hogy olyan férfi van az oldalán, aki meglátja a szépséget és értékeli azt.
Minden jót,
Emese

Úgy érzed elakadtál? Szeretnéd személyesen tanácsadás keretében megosztani velem párkapcsolati nehézségedet?

Itt tudsz időpontot egyeztetni párkapcsolati tanácsadásra

Bővebben a személyes tanácsadások menetéről itt olvashatsz

Vélemény, hozzászólás?