Úgy gondolom, hogy van még esély rá, csak már nem tudom, hogy mit tegyek

Üdv. Röviden, tömören írnám le. Kb 7 hónapja nagyon megbántottam az exem, azóta nincs senkim. Nincs olyan nap, hogy ne gondolnék rá. Próbáltam elfelejteni, de nem megy. Próbáltam írni, hívni, bocsánatot kértem, sőt, kb 2 hónap után ő hívott, úgy nézett ki, rendbehozható. Aztán kihátrált. Sőt, letiltott közösségi oldalon és a számomat is. Úgy gondolom, hogy van még esély rá, csak már nem tudom, tanácstalan vagyok, hogy mit tegyek. Nem szeretném zaklatni sem. Kérem, segítsen, mi lehet a megoldás ön szerint? Válaszát előre is köszönöm. Üdv.

photos by Pixabay/Pexels

A sérelmek kezelése

Kedves A!

Annyit írt: “Aztán kihátrált.” Feltételezem, hogy megint előjöttek a régi sérelmek, majd az exe kihátrált, mert ezúttal nem bízott abban, hogy rendbe hozható a kapcsolatuk.

Ha először 2 hónap után ő hívta fel, hogy újrakezdené, lehet, érdemes most is várnia. Írta, kért bocsánatot. Szavakkal, vagy tettekkel is kért? Kérjen tettekkel is bocsánatot, ha exe ezt igényli.

Ha van lehetőségük, kezdjenek szerintem párterápiába, hogy az a régi, 7 hónappal ezelőtti sérelem kezelve legyen, illetve, ne mindig ugyanazt a “se vele-se nélküle” veszekedési forgatókönyvet játszák, mert ez mindkettejüket rombolja lelkileg.

Egy boldogabb új évet,

Emese

Lefoglalom az időpontot