Úgy érzem, egy pszichopatával kötöttem össze az életem

Szép jó napot!

30 éves anyuka vagyok, van egy 5 éves kisfiam.

Férjemmel 7 éve élünk együtt, azonban a kapcsolatunkat gyakori bántalmazások rombolják. Úgy érzem, egy pszichopatával kötöttem össze az életem, csak nincs rá bizonyíték, rendőrséghez nem fordultam és nem kértem törvényszéki orvos vizsgálatát sem egyik eset után se. Csak képek es hangfelvételeim vannak a támadásairól. Félek is tőle, de szeretem még és nem akartam elválni. A testi sértések nem ritkultak, nem tudom, mitévő legyek, mi lenne a legjobb, szeretném megmenteni a kapcsolatom, viszont nem tudom, hogyan. Érdemes-e…

Közös projektjeink vannak, ház építésbe kezdünk. Tanácstalan vagyok nagyon.

Kérem szépen, akár egy meglátás, jótanács, legalább a pszichikai teherrel tudjak megbirkózni valahogy.

Előre is köszönöm!

A.

nő maga elé tartja a kezét védekezésképpen
photo by Pixabay

Saját és gyermeke épsége a legfontosabb

Kedves A.!

Azt gondolom, hogy ha már vette a bátorságot ahhoz, hogy hangfelvételt készítsen, igazán változást szeretne és nagyon közel van ahhoz, hogy segítsen önmagának. Mivel anyuka, a saját testi épségére és kisfia épségére vigyázzon elsősorban!

Fontos azt is látni, hogy párja drog vagy alkohol, vagy bármilyen tudatmódosító szer hatása alatt bántalmazza-e. Ha csak tiszta fejjel, azt hiszem, az a nehezebb. Azt is fontos tudni, hogy párjának korábban volt-e fejsérülése, vagy sportolt-e úgy, hogy a feje sérülhetett volna (box, foci pl.) És hogy szokott-e utána bocsánatot kérni, szóval lelkiismeretesen megbánja-e még. Ha még van lelkiismeret furdalása, az a könnyebb eset.

A szerelmet azt nagyon megértem, én csak a saját és gyermeke testi épségén aggódom. Senkinek sincs joga arra, hogy a másikat testileg bántsa. Az nagyon torz szeretet. Ebben az agresszióban a párja mély kisebbrendűségi érzése van és szégyen, vagy a fejsérülés, esetleg a tudatmódosító szerek hatása. Még ha meg is lehet párjának ezért bocsátani, de a fiára és a saját testi épségére való tekintettel kérjen védelmet feltétlenül azonnal!

Emese

Lefoglalom az időpontot