Társra van szükségem

Habár a válasszal tisztában vagyok, mégsem tudom, mit tegyek. Hat éve vagyok együtt egy fiatal férfival. Nem élünk együtt. Osztálytársak voltunk, mikor összejöttünk. A munkánk miatt nagyon ritkán találkozunk, ám nekem nem is hiányzik. Van, hogy hetekig nem is beszélünk, még neten sem. Sosem hívjuk fel egymást. A nemi együttlét pedig csak nyűg nekem. Én folyamatosan gyűjtök a hitel alapra, hogy elköltözhessünk, ő nem, az édesanyja lehúzza anyagilag. Azt mondja, imád. Ha közösen megyünk valahova, akkor csak én beszélek. Még barátoknak is csapnivalók lennénk. Vége? Ennyi? Mit tegyek? Nem akarom, hogy összetörjön, de nekem társra van szükségem.

Köszönöm a válaszát.

nő és férfi fogják egymás kezét
photo by Pixabay

Nem megelégedni a “szamárral”

Kedves A.!

Igen, azt hiszem sejti a választ: Ha szakítani szeretne és fog, akkor vége. Az az egyetlen gát, hogy társra vágyik? Ha ló nincs, akkor jó a szamár is?

Ne elégedjen meg a szamárral. Az teljesen normális, hogy társra van szüksége, na de milyen áron? Ha ennyire nem szereti már, akkor a kapcsolat hogy fog elviselni nagyobb viharokat akkor, ha már pl. gyerekük lesz?

És ha egyébként ritkán találkoznak, akkor mit is jelent az a társ?

Hogy ő összetörik-e? És mi a helyzet Önnel? Ez egy gyászélmény lesz, de bízom abban, hogy ha a szakítás mellett dönt, azt mindketten fel tudják dolgozni.

Minden jót,

Emese

Lefoglalom az időpontot