Szeretném visszakapni őt

Kb. 1 éve elváltunk a férjemmel, külön utakon indultunk el. Míg együtt voltunk, nagyon szerettük egymást. 7 évig tartott a házasságunk. Időközben kiderült, hogy ő újra nősült, de a házasságban nem volt boldog, folyton rám gondolt, hiányoztam neki. Én ugyanígy voltam vele. A kapcsolat megszakadt teljesen közöttünk. Egy év után, egy szép napon felhívott, hogy ő nem bírja tovább, nagyon hiányzom neki, és szeretne találkozni velem, hogy újra kezdjük. Nagyon megörültem neki. Gyorsan meg is beszéltünk egy találkozót másnapra. Nagyon izgatott voltam és vártam a holnapot. Aztán másnap a párja bejelentette neki, hogy terhes. És akkor már nem tudtunk kommunikálni többet… Az a kérdésem, hogy van-e esély arra, hogy visszajöjjön hozzám, a baba most közénk áll. És tudom, hogy szeret. De gondolom, hogy a lelkiismerete azt mondja, hogy a baba mellett a helye… Nagyon szeretném visszakapni őt. Hogyan tudnám vissza kapni?

nő és férfi ül egymás mellett
photo by Pixabay

Válás utáni újrakezdés

Kedves Levélíró!

Ez egy nagyon nehéz kérdés. Csak feltételezem, hogy a 7 éves házasság alatt nem született gyermek. Sorsszerű, hogy volt férje új felesége pont akkor jelentette be, hogy babát vár, amikor a találkozót szervezték. Mi volt a válás oka, ha nagyon szerették egymást? Feltételezem okkal történt a szakítás. 1 év alatt az emlékek is megszépültek ezek szerint.

Azt látom egy lehetséges útnak, hogy végiggondolja önmagában a kapcsolatukat, és hogy mi vezetett a váláshoz. Végiggondolja az elmúlt évet is, hogy mi változtatta az elmúlt 7 év emlékét széppé. Mi változott az elmúlt 1 évben? Kérem válaszolja meg önmagának ezt a kérdést!

És ha ezt mindketten végignézik önmagukban majd együtt, akkor döntsenek csak újrakezdés mellett, hiszen itt már egy új ember élete is megjelenik. Ha kölcsönös a szerelem, bátran lassíthatnak és visszaléphetnek kettőt.

Minden jót,

Emese

Lefoglalom az időpontot