Szeretném őt visszakapni, de nem tudom, mit tehetnék

Már vagy háromszor voltam együtt egy nálam fiatalabb fiúval. Amikor negyedszerre jöttünk össze, annyira jó volt minden és szakított. Ennek már több hónapja és nem tudom elfelejteni. Mert néha, ha járunk szórakozni, akkor csókolózunk és ezért annyira szeretném őt visszakapni, de nem tudom, mit tehetnék. És így inkább magamban ártok.

photos by Pixabay/Pexels

Másokra csak bizonyos mértékig vagyunk hatással

Sajnos előfordul olykor, hogy minden igyekezetünk ellenére a másik úgy dönt, hogy inkább megszakítaná velünk a kapcsolatot. A fiatalabb generációra egyébként is jellemző a “köddé válás”. Az a jelenség, hogy szemtől szemben nem mondják ki a kapcsolat végét, vagy nem zárják azt le egyértelműen, hanem csak eltűnnek, vagy egy csókkal a buli mámorában lebegtetnek és próbálják kielégíteni szexuális vágyaikat, de elköteleződni már félnek, mert az nem biztonságos. Egy tartós kapcsolatban annak az esélye is megvan, hogy néha megbántjuk egymást és az fáj.

Van az úgy, hogy a másik úgy dönt, nem minket választ. És ez nem azért van, mert nem vagyunk elég szépek, vagy elég jók. Egyszerűen a másik nincs még kész a kapcsolatra, vagy másra vágyik. Bizonyára nehéz azzal szembesülni, hogy annyira szeretné őt és ő mégsem lehet az öné. Pedig Ön mindent megtett, hogy ő jól érezze magát. Ez a másikon is múlik. Az ő érzéseire csak bizonyos mértékig lehetünk hatással, hiszen rajtunk kívül még annyi minden zajlik a másik ember világában.

És még valamit szeretnék mondani. Az, hogy ma úgy dönt a másik, hogy szakít, nem azt jelenti, hogy holnap ne lehetnének együtt. A változás a biztos. De kérem, tartsa nyitva ön is a szemét, mert amíg vár a másikra, aki már egyszer szakított, lehet elmulasztja azt a társat, aki közben önt keresi.

Minden jót,

Emese

Lefoglalom az időpontot