Örülök, hogy itt vagy!

Várom, hogy jobban megismerjelek. Bízom benne, hogy elégedett leszel a közösen végzett párkapcsolati munkával.

Hogyan is zajlik a személyes párkapcsolati tanácsadás?

Sokszor viták és veszekedések közepette nem vesszük észre, hogy már megint ugyanabba a veszekedési forgatókönyvbe sétáltunk bele. Segítség nélkül ebből nehéz kimászni.

Felmegy a vérnyomás és kész vége, az egyik lelép. Majd hosszú órákig, vagy napokig nem szólunk egymáshoz és egyre mélyebbre süllyedünk. Pedig szeretjük egymást, hát nem?

Ha éppen egy ilyenben vagytok benne, jól jöhet egy külső megfigyelő. Aki olyan, mint a parkolóradar az autóban. Sípol, ha éppen már túl közel az ütköző. Mutat egy olyan irányt, hogy biztonsággal ki- vagy be- lehessen parkolni.

Akkor is jól jön a külső segítség, ha már nem is kommunikáltok egymással, kapcsolatotokat eluralta az eltávolodás és a némaság. Az elzárkózás, a hiábavaló veszekedések utáni szakasz. Ez a testi érintés nélkülözéséig is elvezet. Ha a felek nem kommunikálnak egymással előbb-utóbb az intimitás sem működik. Ebből következhet megcsalás is.

Első lépésként

Foglalj időpontot a naptárban itt.

Először telefonon beszélünk legalább fél órát, majd a pároddal is beszélek. Megismerem még a személyes találkozó előtt a helyzeteteket.

Második lépésként

Írásban elkezdjük előkészíteni a közös munkát. Párkapcsolati kérdőívet küldök, hogy a személyes találkozón már tisztább képet lássunk kapcsolatotokról.

A rendelkezésünkre álló 2 órát, amikor mindketten jelen vagytok nagyon hatékonyan használjuk. 

A párkapcsolatépítés helyszíne:

Párterápiás szoba Győr Ménfőcsanak

1 napos Párkapcsolatépítő Maraton

Ez egy nagyon intenzív kb. 2x3 órás nap. Sok érzelem a felszínre kerül, de a felgyülemlett feszültség végre távozhat is. Sok esetben hatékonyabb is, mint a kétheti találkozók. Pl. ha éppen arról akartok dönteni, hogy együtt maradjatok-e vagy sem, akkor ilyen intenzív munkával lehet elősegíteni a döntést.

(Vannak helyzetek, amikor nem tudunk maratoni párkapcsolatépítést kezdeni: pl. alkohol és drogfüggőség, le nem zárt viszony, kapcsolatban megjelenő karakterisztikus erőszak, nem kezelt mentális betegségek. Ezekben az esetekben az intenzív 2x3 óra nem ajánlott.) Kisgyermekes családok esetén a marathoni tanácsadást követően javasolt 1 teljes nap magányos pihenőt tartani!

BEJELENTKEZÉS TANÁCSADÁSRA

Árak

  • A páros párkapcsolati személyes tanácsadás ára 15.000 Ft/ alkalom

Ebben az árban benne vannak a személyes találkozó előtti telefonos beszélgetéseink.

Ebben az árban benne vannak a személyes találkozót előkészítő emailváltásaink.

Sőt, ebben az árban a kapcsolatleltar nemzetközi párkapcsolatelemzés díja is benne van (7500 Ft). Így másik kb. 300.000 párkapcsolathoz képest látod meg saját kapcsolatod erősségeit és fejlesztendő területeit. Az alábbi témákról kérdez az elemzés: KOMMUNIKÁCIÓ, PÉNZÜGYEK, SZEX, GYERMEKNEVELÉS, KONFLIKTUSKEZELÉS, LELKISÉG, SZABADIDŐ, SZEREPEK és FELELŐSSÉGEK, CSALÁD és BARÁTOK

  • 1 napos marathon tréning 50.000 Ft / 2x3 óra

Lefoglalom az időpontot

Milyen szemlélettel dolgozom?

John és Julie Gottman amerika első számú párkapcsolati szakértőitől tanultam. Az ő munkájuk 45 év kutatáson és több mint 3000 pár párkapcsolati tapasztalatain alapszik. Nem csak a hosszú évek kitartó munkája miatt hiszek benne, hanem azért is, mert boldog párokat is vizsgált. Össze tudta hasonlítani, hogy aki a kapcsolatát boldognak tartja mit csinál másképpen. Ők a kapcsolat mesterei, akiktől tanulni tudunk.

Ezen kívül még házasságfelkészítésben dolgozom David H. Olson által a Minnesotai Egyetemen kidolgozott kapcsolatleltár elemzéssel, amit Magyarországra Mihalec Gábor hozott be. Sue Johnson nevével fémjelzett EFT, érzelem fókuszú terápia, illetve a Mindfulness is közel áll hozzám.

 

Várlak szeretettel

Párkapcsolatépítésre Győr - Ménfőcsanakon