Senkiben nem bíztam ennyire

Tisztelt Uram/Hölgyem!

A segítségét szeretném kérni. A párommal már 6 éve vagyunk együtt. Mindketten 25 évesek vagyunk. Karácsony előtt megkérte a kezem. Azonban most Szilveszter körül történt valami. Van egy titok, amit nem tud senki, csak én, a húga és pár jó barátja. Ezt a titkot megtudta az anyukája és teljesen őrjöngeni kezdett. Azt hiszi, hogy én mondtam el. Hiába próbáltam elmondani neki, hogy nem én voltam. Nem hitte el nekem, szakított, mindenhol letiltott. Én tudom, ki mondta el és a többiek is. Senki nem őszinte és nem mondták el neki. Mitévő legyek? Nagyon bánt. Senkiben nem bíztam ennyire.

photos by Pixabay/Pexels

Jobb várni, míg lecsendesedik a vihar

Kedves Kérdező!

Teljesen tanácstalan, hogy Önt most becsapták? Hiába képviseli az igazságot, párja, akiben annyira bízott, nem hisz Önnek, és nemhogy nem áll az Ön oldalára, de még szakított is?

Kérdezi, mitévő legyen? Ilyen őrjöngő indulatok között talán jobb várni, amíg lecsendesedik a hangulat. (Intenzív veszekedésnél kb. 20 perc séta, vagy nyugalmi helyzetben lévő olvasás után kiürül az adrenalin és a kortizol hormon. Ilyenkor már lehet nyugodtabban, konstruktívabban beszélni. Ha a veszekedés állandósul és állandó fenyegetettséget élünk át, ez lehet több idő és külső helyszínre, vagy írásos kommunikációra van szükség az indulatok féken tartására.)

Próbáljon meg várni szerintem, aztán írásban kezdeményezni! A 6 év az reményt keltően hosszú időnek tűnik ahhoz, hogy újraépítsék a kapcsolatot.

Emese

Lefoglalom az időpontot