Próbálok magam miatt is fogyni

Jónapot kívánok, 10éve vagyunk együtt a parommal,van egy 3éves kisfiunk. Nem fizettek meg a munkahelyén és hiteleket vettünkfel szinte eladosodtunk, sokat dolgozik de semmi látszata, felmondtak az albérletünket a szüleihez kell menni ami miatt még pluszban feszült nem jöttünkki velük mar laktunk ott, inteznenk a házat de mar arra sem hajlik, sose voltam vékony szedtem is most fel h itthon vagyok lehord minden undorito dagat nak hogy szégyell és ha már ilyen szarban vagyunk legalabb jolnéznékki, állandoan megaláz a volt barátnöjét mondja h öt szerette meg ő legalabb vékony volt, nem szamithazokra ha beteg a kisfiunk ideges vagyok félek ő meg még pluszba veszekszikrám, mikor szültem se szamithattam rá. Meg banja és odabujik elis sirja magát ez tart 2-3napig majd kezdödik minden előröl, én szivem szerint már elhagytam volna de ahol a szüleim élnek nincs gyerek orvos és nagyon rossz az ovoda, nincs munkalehetőseg, nem tudom mitévő legyek gyerekemnek se jo a feszültség ráadásul vele sem foglalkozik. Néha jobb napokon ugy érzem h szeretem meg h ő is engem probalok változni Magam miatt is fogyni, már alig esszek hanyingerem van vagy megy a hasam. veszekedés ek a múlt állandó felhozása már teljesen kikészit.

Párkapcsolati Tanács T.-nek

Kedves T!
Nagyon nehéz lehet most Önöknek. Úgy szeretnék segíteni. Főleg azért, mert olyan kicsi még a fiuk. Csak 3 éves. Ismerek olyan családokat, akik kimásztak a hitelekből. Az a legaggasztóbb ebben, hogy a veszekedések, a szülőknél lakás a plusz kilók elviszik az energiát attól, hogy közösen kart karba öltve a pénzügyi helyzetük megoldására koncentráljanak. Ha ezt együtt átbeszélve át tudnának vészelni túljuthatnának ezen a nagyon nehéz időszakon. Akkor már külön tudnának költözni, visszatérne a saját életük és maradna energia egymásra a fiukra és a súlyfelesleg leadására is. Azt gondolom hogy a veszekedések és hogy férje lehordja elsősorban a pénzügyi kilátástalanságból, a tehetetlenségből adódnak. Ezzel is kezdte a levelet, gondolom mert Tünde is így látja. Szerintem férje nagyon kétségbe lehet esve.


Kérem kezdjék el írni kiadásaikat és bevételeiket. Vegyenek igénybe minden segítséget és keressenek olyan munkát ahol esetleg jobban megbecsülnének Önöket. Van kiút nem egyszerű, de fogjanak össze a férjével. Ötleteljenek beszéljenek közösen.Remélem férje partnere lehet ebben.
Szurkolok, Emese

Úgy érzed elakadtál? Szeretnéd személyesen tanácsadás keretében megosztani velem párkapcsolati nehézségedet?

Itt tudsz időpontot egyeztetni párkapcsolati tanácsadásra

Bővebben a személyes tanácsadások menetéről itt olvashatsz

Vélemény, hozzászólás?