Párom szerint megváltoztam…

Üdvözlöm! 🙂
Segítséget / tanácsot szeretnék kérni. Párom szerint megváltoztam, nem olyan vagyok mint a kapcsolatunk elején. (én semmi változást nem vettem észre magamon). Viszont azt mondta amíg nem változok, addig nem szeretne részt venni az életemben. De ha megváltozok és ugyanazt az embert kapja vissza, akit megismert, akkor minden percét velem töltené. Kérem segítsen, hogyan tudnék visszazökkeni?!
Mindennél fontosabb a párom és szeretem őt! Szeretném, ha az életem része lenne!

Kedves C!
Először is jó lenne kideríteni, hogy milyen volt Ön a kapcsolatuk elején, ami annyira tetszett a párjának. Az lenne a legjobb, ha a párja mesélné el, hogy milyen nőbe szeretett bele.

A változásról

Szeretnék valamit a változással kapcsolatban elmondani. 
Folyamatosan változunk. Pl. a kamaszkor is egy ilyen szakasz az életünkben. A kamaszkor intenzív testi és személyiségbeli változások sora, ami kb. a 23. életévünknél ér véget. De ezután is változunk még felnőttként, mert érnek minket hatások: élet stresszei, párkapcsolat, gyerekszülés, gyász…stb. Változunk, csak nem olyan gyorsan, nem olyan sokat mint kamaszként. Van hogy a párkapcsolatban az egyik fél többet változik, mert több impulzus éri. Az ember személyisége folyamatos változásban van. Ez természetes.
Kérdezze meg, hogy mit hiányol a párja a kapcsolatukban! Régen milyen volt Ön, amit a párja nagyon szeretett?

Változás
Photo by Pixabay

Egy kis zene a Scorpions-tól Wind of Change.

Üdvözlettel, Emese

Párkapcsolati Elakadások kezelése Online, egyéniben is! Foglalj időpontot a lenti naptárban.

Tudnivalók az online tanácsadásról

Lefoglalom az időpontot