Párom szerint megváltoztam…

Amíg nem változok, addig nem szeretne részt venni az életemben

Üdvözlöm! 🙂
Segítséget/tanácsot szeretnék kérni. Párom szerint megváltoztam, nem olyan vagyok, mint a kapcsolatunk elején (én semmi változást nem vettem észre magamon). Viszont azt mondta, amíg nem változok, addig nem szeretne részt venni az életemben. De ha megváltozok és ugyanazt az embert kapja vissza, akit megismert, akkor minden percét velem töltené. Kérem, segítsen, hogyan tudnék visszazökkenni?!
Mindennél fontosabb a párom és szeretem őt! Szeretném, ha az életem része lenne!

A változásról

Kedves C!
Először is jó lenne kideríteni, hogy milyen volt Ön a kapcsolatuk elején, ami annyira tetszett a párjának. Az lenne a legjobb, ha a párja mesélné el, hogy milyen nőbe szeretett bele. Szeretnék valamit a változással kapcsolatban elmondani.
Folyamatosan változunk. Pl. a kamaszkor is egy ilyen szakasz az életünkben. A kamaszkor intenzív testi és személyiségbeli változások sora, ami kb. a 23. életévünknél ér véget. De ezután is változunk még felnőttként, mert érnek minket hatások: élet stresszei, párkapcsolat, gyerekszülés, gyász... stb. Változunk, csak nem olyan gyorsan, nem olyan sokat mint kamaszként. Van, hogy a párkapcsolatban az egyik fél többet változik, mert több impulzus éri. Az ember személyisége folyamatos változásban van. Ez természetes.
Kérdezze meg, hogy mit hiányol a párja a kapcsolatukban! Régen milyen volt Ön, amit a párja nagyon szeretett?

Változás
Photo by Pixabay

Egy kis zene a Scorpions-tól Wind of Change.

Üdvözlettel, Emese