A párterápiához egy pár kell, ehhez a beszélgetéshez csak te meg én

Igyekszem legtöbb tudásommal és legjobb szívemmel melletted állni, hogy elindítsd a változást, amit szeretnél.

Isten hozott!

Mindig nagy megtiszteltetést érzek, amikor egy korábban ismeretlen új embert, vagy egy új párt közelebbről megismerhetek online párkapcsolati tanácsadáson. Üde színfolt olyan emberekkel találkozni, akik hajlandóak tenni a kapcsolatukért, saját boldogságukért.

onlite párkapcsolati tanácsadás
photo @ pixabay

Még nem ég a ház, de már érzed, hogy távolodtok egymástól? Szeretnéd megelőzni az elválást, a különköltözést? Bárhol is légy az országban, vagy éppen külföldön, helyszíntől függetlenül tudsz részt venni az online beszélgetéseken.

Mitől több ez, mint az ingyenes emailes párkapcsolati tanácsadás?

Hatékony Idő

Az online beszélgetéskor jóval több időt és figyelmet tudok Rád szánni. Az online konzultáció 60 perc. Mivel a beszélgetéskor azonnali interakcióban vagyunk gyorsabban jutsz el párkapcsolati felismerésekig, így hatékonyabban oldod meg az elakadásaidat.

Mitől kevesebb ez a program, mint a páros tanácsadás?

A páros személyes tanácsadás rendkívüli alkalmat ad arra, hogy te és a párod közösen, külső segítséggel feloldjátok, vagy odébb tegyétek az évek során felgyülemlett sérelmeiteket. Ezek a sérelmek eltorlaszolják a közöttetek lévő utat. A páros alkalom nem csak a konfliktusokra, hanem a kötődésre, közös örömökre is koncentrál. Hiszen csak konfliktusra és konfliktusmegoldásra nem építhető egy jó párkapcsolat. Intenzív egy ilyen páros tanácsadáson eltöltött 2 óra. Az online párkapcsolati tanácsadás viszont nagyon jó alternatíva lehet, ha még nem ég a ház és a válás puskaporos hangulata még nincs a levegőben, vagy éppen csak egyéniben tudsz részt venni tanácsadáson mert a párod még nem nyitott ilyesmire. Akkor is jó alternatíva, ha éppen járványügyi korlátozásokkal nézünk szembe, és más választásunk nincs. Komolyabb elakadásoknál, és ha erre van lehetőség én a páros személyes találkozást javaslom, amiről bővebb infót itt találsz.

A párkapcsolati tanácsadás díja

1 óra díja 5000 Ft. Kb. ennyibe kerül egy 2 személyes vacsora is, vagy 1 havi vízdíj egy családnak. Viszont itt most a párkapcsolatodról van szó.

  • A szolgáltatás-hoz 100%-os elégedettségi garancia jár. Ha nem vagy elégedett az adott alkalom árát nem kell kifizetned.
  • A simple pay (otp) kártyás fizetéssel történhet a fizetés, vagy banki átutalással.
  • Az online beszélgetéshez általában google meet-et használunk.
  • A számlát a beszélgetés után küldöm a NAV-hoz bejelentett számlázz.hu segítségével
  • Adatkezelési Nyilatkozat

Foglalj időpontot online párkapcsolati tanácsadásra most!

Lefoglalom az időpontot