Nem érzem úgy, hogy tényleg szeretne

20-on éves vagyok, van egy leszbikus párkapcsolatom, a párom 1 évvel idősebb nálam. Nincs gyerek, semmi ilyen egyelőre. Rengeteget veszekszünk, főleg mert lehetetlen dolgokat fel is fúj. Szeretem szerelemből, de nem bírom elviselni az ok nélküli veszekedéseit. 4 éve megy a huzavona, azt mondja szeret, de nem találkozunk, igazi csókunk se volt még. A környezetem azt mondja, csak kihasznál a párom és hülyének néz. Azt mondja szerelemből szeret, igyekszik változtatni a vérmérsékletén. Félre ne értsen, nem akarom megváltoztatni, csak a komoly és felesleges dolgait szeretném, ha elhagyná, a felesleges konfliktus keltéseket. Még az a kisebbik dolog is.

Az a legnagyobb probléma, hogy nem úgy viselkedik, mint aki tényleg szerelmes lenne. Nagyon el vagyok keseredve, évek óta igyekszem folyamatosan javítani, javítani amennyire lehet. Mindent megadtam neki az utolsó pénzemen is. Nem tudom, hogy tényleg szeret-e egyáltalán, és ha igen, mit lehetne tenni, hogy rendesen úgy meglegyünk, mint egy pár. Randevúkkal, találkozókkal, békességben, szerelemben. Nem tudom már, mi az igaz, kinek hihetek. Nem tudom, megéri-e jobban még próbálkoznom. Azt sem tudja, akarja-e a dolgot vagy tényleg csak kihasznál. Mindig csak akkor kapaszkodik, amikor elveszít, amikor besokallok. Nem érzem úgy, hogy tényleg szeretne. Engedjem el vagy mit tehetnék? Belesajdul a szívem, de abba meg belehalok, hogy ennyire nem tudok neki megfelelni, hogy kerüli a találkozást, a szerelmet.

Válaszát előre is köszönöm!

pár egymáshoz bújva
photos by Pixabay/Pexels

Keressen olyat, akivel megélheti a szerelmet

Kedves A!

Keressen olyat, akinek megfelel. Nem hinném, hogy 4 év huzavona után, ha még csak egy randevúra sem méltatja, ez igazi párkapcsolat lenne? Keressen egy olyan párt, akivel megélheti azt a szerelmet, amire vágyik. Egy kicsit tekintsen ki ebből a kapcsolatból. A lezárás az gyász, igen. Az elvesztés az fájó. De ha még egy randira, vagy egy csókra sem méltatják, az is fájó lehet. Álmodjon magának egy szebb szerelmet, hogy az megvalósulhasson.

Minden jót,

Emese

Lefoglalom az időpontot