Mit tegyek, hogy ne veszekedjünk ennyit?

Jó napot! A párommal nagyon sokat veszekszünk, minden napra jut valami veszekedés.

A nővére engem nem szeret, nem fogad el. Most a családja nem tudja, hogy kibékültünk, 5 hónapig külön voltunk. Decemberben voltunk egy évesek. Én próbálom őt szépen kérni bármire is, de makacs, mert szinte mindig az ellenkezőjét csinálja, sokszor flegma, ha felhívom és neki nem tetszik valami, akkor rám teszi a telefont…

Én szeretem őt, de már megkérdőjelezem, hogy ő is engem? Mit tegyek, hogy jobb legyen? Hogy ne veszekedjünk ennyit?

photos by Pixabay/Pexels

Mire vágynak, mire van szükségük?

Kedves R!

Próbálom átlátni a kapcsolatukat. Tehát decemberben voltak 1 évesek, de ebből az 1 évből 5 hónapot külön voltak. És most is nagyon sokat veszekszenek, szinte minden napra jut vita.

A másikra rátenni a telefont, az nem visz előre valóban. Ilyenkor nagyon felmehet benne a pumpa, hogy ezt teszi, és gondolom R-ben is. Próbálja szépen kérni R, de ez a fajta kommunikáció a párjánál nem működik. Megkérdezte már a párját, hogy ő mit szeretne hallani? Ő milyen kapcsolatot szeretne?

Azt látom, hogy a veszekedések miatt rengeteg adrenalin van a kapcsolatukban, ami felfokozott izgalmi állapot. Lehet a kibékülések is szépek, de úgy tűnik, nem tudnak egymás nyelvén beszélni.

Azt javaslom, hogy kérdezze meg a párját is, hogy ő mit szeretne, mire vágyik, mire van szüksége.

Furcsa, hogy a családjának nem mondta el a kibékülést. Ez lehet félelem miatt? Párja bizonytalannak érzi a kapcsolatot a sok veszekedés miatt? Kérem, kérdezze meg ezt is!

Ha szinte minden nap veszekszenek, akkor érthető ez a bizonytalanság.

Szép napot, Emese

Párkapcsolati Elakadások kezelése Online, egyéniben is. Foglalj időpontot a lenti naptárban!

Tudnivalók az online tanácsadásról

Lefoglalom az időpontot