Melyik fiú mellett kellene döntenem?

Szia!

2 fiút is szeretek, az egyikkel sajnos lehet, de nem biztos, hogy szakítunk, de én nem akarok, mert már 2 éve együtt vagyunk és sok tervünk van. Meg az is ott van, hogy még mindig ír és ezért abban bízom, hogy még szeret. De eközben egy nagyon jó barátom segített ezen végig és most szerelmet vallott és vele szilvesztereztem, ami remek volt. Melyik fiú mellett kéne döntenem?

photos by Pixabay/Pexels

Milyen férfit szeretnék magam mellé?

Szia!

Lehet, egyszerűbb lenne, ha erre én adnám meg a választ, de ezzel a kérdéssel most neked kell szembenézned, mert ez a te életed. A fiúk minden bizonnyal nem szeretnének közösködni, szóval előbb vagy utóbb döntened kell. És ha ilyen nehéz a döntés, azt is megkockáztatom, hogy lehet, egyiket sem kellene választanod.

Ahogy visszaemlékszem, volt nekem is egy olyan szakasz, hogy egyszerre 2 fiú udvarolt. Aztán eljött a pont, hogy azon is elgondolkodtam, hogy a gyerekeimnek milyen apát szeretnék. Ettől a nézőponttól nekem könnyebbé vált a döntés, és egyértelműen tudtam a választ. Ezt a személyes gondolatot azért írtam, mert lehet neked is segít, és egy új nézőpontot hoz be a szerelmi kapcsolataidba.

Minden jót,

Emese

Lefoglalom az időpontot