Megcsalt a feleségem miután egy lánnyal beszélgettem az interneten

M. kérdése:

"Üdvözlöm . Olyan problémám van , hogy feleségemmel 10 évig együtt éltünk 2 pici gyerekünk van egy 4 éves és egy 8 hónapos . 26 éves vagyok a párom meg 25. Sajnos elrontottam a kapcsolatunkat mert egy lánnyal beszélgettem az interneten és ő ezt nagyon sérelmezte. Kis időt kert tőlem amit meg is adtam el is költöztem addig de minden nap ott voltam gyerekek miadt. Sajnos közbe szólt egy harmadik személy aki mellesleg a legjobb barátom volt és neki is családja volt 3 gyerekkel . Ő 36 éves .csak sokat össze jártunk majdnem minden nap gyerekek miadt . Es most úgy döntött 3 hét után hogy vele akar lenni . Mi párommal nagyon szerettük egymást és nagyon jól meg voltunk mindig is . Belátom hogy én hibáztam . Van e esély arra hogy párom rájön hogy mit is veszít vagy sem ? Vagy mi járhat a fejeben ? Mit tegyek ? Válaszát várom"

Válasz M.-nek:

Kedves M.!Nem egyszerű a helyzete, de azt gondolom, hogy mindig van esély. Kisgyermekes pároknál gyakori, hogy nem jut elég idő egymásra és eltávolodnak. Ilyenkor könnyen beférkőzik egy harmadik. Bizalmatlanok lesznek egymással, de a bizalmat vissza lehet építeni. Ez idő és kitartó munka, udvarlás és elfogadás.
Fontos, hogy lássák, a megcsalás a legjobb kapcsolatban is könnyen megtörténhet. A kisgyermekes pároknál nagyon kell figyelni arra, hogy szánjanak egymásra külön is időt. Ekkor a feleség és férj nőként és férfiként élvezik egymás társaságát úgy, ahogy azt a gyermekek megszületése előtt tették. Tudom ez nem lehetséges, ha nincs nagyszülői segítség, vagy valaki, akire a gyerekeket időnként rá lehetne bízni. Viszont mindenképpen fontos az, hogy ebben a strapás, munkás időszakban megerősítsék a párkapcsolatukat és a gyerekek egy stabil kapcsolatban, nyugodt légkörben növekedjenek. Próbáljanak meg a gyerekek ellátásához segítséget kérni, hogy ha rövid időre is, de kettesben maradhassanak.
A 8 hónapos baba még nagyon pici. Feleségének sok energiáját lekötheti a baba ellátása, és el tudom képzelni, hogy Ön háttérbe szorult. Ez nehéz, és rossz érzés lehet. Ezért is kezdeményezhette az internetes beszélgetést azzal a lánnyal. Sajnos ilyenkor mindegyik apuka háttérbe szorul, kérem legyen türelmes. Ha már megjelent a harmadik fél, a legjobb barát, akkor se csüggedjen. Valószínű a felesége is érezni akarta, hogy van még nőként vonzereje. Udvaroljon a feleségének és mondja el neki az érzéseit. Udvaroljon úgy, ahogy a felesége szeretve érzi magát. Dicséret, ajándék, segítség a házi munkában. Ezt Ön biztosan tudja, mert ennyi idő után már jól ismeri a feleségét. Próbáljanak meg nyugodt körülmények között kettesben beszélni. Ha elsőre nem sikerül beszélgetni az indulatok és a feszültség miatt, kérem próbálkozzon kitartóan később újra. Nem csak közös gyermekeik miatt, hanem azért is, mert nagyon szerették egymást. Szurkolok.

Lefoglalom az időpontot

Vélemény, hozzászólás?