Jóban van az összes exével

Á. levele

Üdvőzlöm.
A mi kapcsilatunk egy távkapcsolat, amit szerettünk volna megoldani azzal, hogy Összeköltözünk. De jöttek a viták az én részemről a féltékenység, az övéről a viselkedése… nálla sok olyan dolog van amit ő normálidnak lát de én nem. Pl.: jóba van az összes exével, nállam ez mínusz pont, normális nálla az is , hogy van egy régebbi szeretője akinek családja van, régen így is voltak együtt , hogy az embernek ott volt a családja, aztán szétmentek, mostpedig úgy állnak, hogy tanácsot szokott kerni az embertől ha valami gond van, de bármikor összefeküdhetne vele ha akarna! És persze jött az a bizonyos magyarázat, hogy ez az illető mindig tiszteletben tattotta ha páromnak volt valakije! De nállam ez valahogy nem igazán jópont, és az sem hogy páronat nem nyonasztotta h ennek az embernek van családja es ezzel ő ugy van , hogy miért neki legyen lelkifurdallása , hogy oda jon hozzá az ember!? Többekközt pedig , hogy mindig ő az eki felkeres engem ha összeveszünk ami sűrűn van! És nekem meg is lágyul a szivem, de másnapra ő ugyan ugy nemfoglalkozik ugy velem a munkára hivatkozva h neki is van dolga fáradt, es érthető is de ő csakis arra támaszkodik , hogy ő keresett fel most én jövök, en probálkozok de nem látszik rajta hogy akarná is ezt, aztmondta ő nem akar már bizonygatni régebben megtette elégszer a volt párjánál!… én oedig sokszor féltékeny vagyok sokszor oknélkül , de mégis a viselkedése ad arra okot ,hogy elkezdjek kombinálni… én alapjáraton nem volnék bizalmatlan ember , de tul sok csalódás ért ahoz , hogy könnyen bízzak! Es tudni kell ,hogy ő frontin tablettákat szed minden nap , mert volt problémája a multban es azóta se bir leállni ezzel, es foggalmam sincs ,hogy ez okozza ezt a furcsa viselkedését avagy sem? Vagy pedig ő olyan ember amilyennek látom, azalapján amiket elmondtam, hogy neki mi a normális. Szeretnék vele lenni de par nap gondolkodás után ez mind elő jön belőlem , hogy mi lessz ha engem netán megcsalna ha együtt élnénk, es nyugodtan tudna tovább élni mellettem mert ez normális, mert hogy a volt párja is megcsalta es hát annyi volt a reakciója , hogy hát ez van megcsalt akkor megcsalt. Próbálok minden belesűríteni ebbe a kis levelecskémbe, de ez nem minden. Ha tudna pár mondatban kisegíteni, hogy mi lehet a probléma megköszönném, üdvözletem.  Á.

Válasz Á.-nak

Kedves Á!
Levelét olvasva azt gondolom nem véletlen, hogy nem költöztek még össze mint ahogy az sem, hogy most külső szemlélő tanácsát kéri. Mintha magával ragadná egy szerelmes áramlat minden egyes találkozáskor, de utána amikor megint távol vannak kijózanodik. Kötődne is, szeretne is egy megbízható kapcsolatot, de nem így képzelte a normális kapcsolatot.
Kérem hallgasson a megérzéseire. Elköteleződni bizalommal szerintem csak úgy lehet egészséges kapcsolatban ha ez az elköteleződés kölcsönös. A másikért pedig mindkettőjüknek engednie kellene. Lehet egy másik kapcsolatban már bizonyítottak, de ez most A Kapcsolat. Egy új kezdete. Kettő féllel aki egy közös egésszé lesz.
Ismét csak arra kérem hallgasson a megérzéseire.
Őszintén remélem hogy elégedett és boldog lesz a jövőben egy egészséges, kiegyensúlyozott kapcsolatban.

Emese

Úgy érzed elakadtál? Szeretnéd személyesen tanácsadás keretében megosztani velem párkapcsolati nehézségedet?

Itt tudsz időpontot egyeztetni párkapcsolati tanácsadásra

Bővebben a személyes tanácsadások menetéről itt olvashatszVélemény, hozzászólás?