Folyton csak ígérget

N. Levele

Jó napot kívánok! Abban szeretném a segítségét kérni, hogy van egy 8 éve tartó valami, ami kapcsolatnak nem minősíthető. Mivel csak nagyon ritkán találkozunk, akkor is csak egy dolog miatt. De mellette voltak olyan időszakok, mikor ajándékot vett, sűrűbben beszélgettünk. Folyton csak ígérget. Hogy minden más lesz, megváltozik, szeret. De 8 éve nem történik semmi. 

?

Próbáltam megbészelni sokszor vele, de nem sikerült, mert folyton nem ért erre rá. Józanul szerettem volna hallani a véleményét. Nagyon szeretem, annak ellenére hogy bánt velem. Kérem, segítsen, mit tegyek? Arra gondoltam, hogy ismét elmegyek hozzájuk és próbálok beszélni rólunk, hogy mit akar. Kérem, segítsen. Köszönöm előre is.

Válasz N.-nek

Az elmegyek hozzájuk fogalmazás miatt olyan érzésem van, mintha szerelmi háromszögben élne már 8 éve. Ez nem derül ki számomra a levélből egyértelműen, csak feltételezem, hogy csak szexuális kapcsolat miatt találkoztak. Amennyiben ez így van, megértem, ha többre vágyik. Minden nő életében eljön a pillanat, amikor ettől többre vágyik. És azt hiszem, minden férfi életében is eljön ez a pillanat. Ha ez tényleg szerelmi háromszög, párja 8 éve kényelmes helyzetben lehet. De még egyszer írom, hogy ez nem egyértelmű nekem leveléből. Egyszerre több nőtől kapja vajon azt párja, amire neki szüksége van? Vagy még nem jött el számára annak az ideje, hogy puszta szexuális kapcsolatnál többre vágyjon? Ennek kiderítésében a beszélgetés valóban segítene. Szurkolok hozzá. Abban is bízom, hogy ha egy szerelmi háromszögben van és abban nem érzi jól magát, önnmagát tiszteli azzal, hogy nem hagyja magát kihasználni. Értem és látom, hogy szereti a partnerét, de kérem, becsülje és szeresse önmagát is, mert aki ilyen kitartóan és hűségesen, jóban-rosszban 8 éven keresztül tud szeretni, az megérdemli szerintem a boldogságot.
Minden jót, Emese

N. még írt később

Nincs 8 éve senki más az életében, próbálkozott más lányoknál, akiket meg akart ismerni, de mindegyik elutasította. És mindig én voltam soron. 

?

Nagyon tartok tőle, hogy csak beállítsak hivatlanul hozzájuk. Mert már volt ilyenre példa, és elküldött haza, mert ő nem ér rá éppen. És tisztában van mindennel, hogy én mit szeretnék, hogy mennyire szeretem, és semmit nem tesz ellene, hogy boldoggá tegyen. Csak hallgat. Köszönöm szépen a tanácsát. 

Úgy érzed elakadtál? Szeretnéd személyesen tanácsadás keretében megosztani velem párkapcsolati nehézségedet?

Itt tudsz időpontot egyeztetni párkapcsolati tanácsadásra

Bővebben a személyes tanácsadások menetéről itt olvashatsz

Vélemény, hozzászólás?