Erős a kísértés, hogy megcsaljam a párom

D levele

Jó napot! Én nem szerelmi dologrol szeretnék kérdezni hanem van egy sràc egy munkahelyen dolgozunk és nagyon jobba letünk egymàsal kicsit több is volt köztünk testi kapcsolat de neki is meg nekem is van pàrom és szégyelem is magam de azt szeretném kérdezni hogy miböl tudok ràjöni hogy a sràc többet gondol érez mer amikor az elején ismerkedtünk folyton piszkàlt meg hasolos 2éve ismerem de az utobi idöbe olyanokat irt hogy ara következtetek többet gondol. Pl hogy ritkàn nyilik meg embereknek de nekem igen az elején ritkàn talàlkoztunk most egyre többször szeretne volt hogy öszevesztünk és 4nap utàn megkereset bocsànatot kér még akor is ha nem hibàs folyton àtjön ara a munkaterületre hogy làsson képeket kér egyfolytàba mikor minden nap làt irja hogy jo lesz màr làtni öszinte hozàm meg hogy olyan hatàsal vagyokrà amit sose gondolt soha nem csalta meg a pàrjàt csak amiota velem talàlkozot testi kapcsolat közbe ugyan ugy van csók is meg Minden hogy szerinted mit érezhet vagy egyàltalàn éreze valamit folyton néz engem ha ép nem érekrà szomoru vagy csalodot volt hogy anyira vàrta hogy talizunk  

Válasz D.-nek

Kedves Dalma!
Nem tudom pontosan mit érezhet a srác, de az egyértelműen látszik, hogy nagyon érdeklődik utánad. Mivel mindkettőtöknek van párja én azt javaslom ezt beszéljétek meg egymással még azelőtt, hogy tovább mennétek a testi kapcsolattal. Szerintem a mostani párotokkal nem fer ha ti egymással kavartok. Én tartós kapcsolatokban az őszinteség híve vagyok. Ez a legjobb egyenes út. Derítsd ki gyorsan, hogy mit akar ez a srác tőled! Aztán dönts valamelyik mellett!
Hajrá,
Emese

Mi történik párkapcsolatban a megcsalás előtt?

Ha párunkkal egy kiegyensúlyozott egyaránt baráti és romantikus szeretetkapcsolatban élünk nem tarthat olyan sokáig egy-egy hullámvölgy, egy-egy nézeteltérés miatti krízis, hogy legyen idő harmadik félnek a mi szeretetközegünkbe behatolni. Ha azonban kezdetét vette az eltávolodás, mert nem ápoltuk párunkkal sem baráti, sem intim szerelmi kapcsolatunkat könnyen elkezdhetünk máshoz is vonzódni. Észreveszünk egy sármos férfit aki bókol, vagy egy csinos nőt aki ránk mosolyog. Ha azon kapjuk magunkat, hogy visszavágyunk a munkahelyre, hogy kollégánkkal újra és újra találkozzunk nem árt végiggondolni, hogy párkapcsolatunkban az eltávolodással hol tartunk. Mikor indult el kapcsolatunk a hullámvölgybe el a lejtőn. A megcsalás már egy folyamat csúcspontja, nem egy-két nap alatt jut el egy párkapcsolat a megcsalásig.

A megcsalás legtöbbször hosszú párkapcsolati elhanyagolás eredménye. Ez az elhanyagolás történhet testi, lelki és szellemi síkon egyaránt. Ha hiányérzetünk van ott tud egy harmadik fél minket megérinteni.

Figyeljük saját hiányérzeteinket és elsősorban igyekezzünk azokat az űröket a saját párkapcsolatunkkal betölteni. Ha hiányzik az ölelés adjunk ölelést. Ha hiányzik a beszélgetés kezdeményezzünk. Ha hiányzik a közös kikapcsolódás randizzunk együtt.

Mi volt párkapcsolatod elején az a 4-5 dolog, ami miatt annyira jól éreztétek magatokat együtt. Elevenítsétek ezeket fel és játszatok újra szerelmes párt!

Úgy érzed elakadtál? Szeretnéd személyesen tanácsadás keretében megosztani velem párkapcsolati nehézségedet?

Itt tudsz időpontot egyeztetni párkapcsolati tanácsadásra

Bővebben a személyes tanácsadások menetéről itt olvashatsz

Vélemény, hozzászólás?