Érett-e már a szerelemre? Újrakezdés az ex-szel?

Segítséget szeretnék kérni, ön szerint visszakaphatnám-e az exemet, ezek után… Tehát, 15 évesek vagyunk, azt el kell mondanom és eddig nem voltunk érettek, de több, mint két éve tetszik nagyon. Mindketten nagyon nehéz esetek vagyunk, általánosba egy suliba jártunk, de én gimibe másik városba mentem. Hosszú idő kellett, mire sikerült összejönnünk és az eleje nagyon szép volt, de sajnos a suliban engem nemigen szerettek és sokat bántottak (ez számára is kellemetlen volt szerintem). És sajnos nekem is és neki is volt félrelépésünk és szakítottunk. Abban az időben intenzíven bántott, ha mondhatom így, de az utolsó nap, 8. év végén a banketten éjfélig együtt voltunk és esélyt látott, hogy újra kezdjük… de ez nem tartott sokáig, mivel a nyári szünetben eltávolodtunk, nem is találkoztunk már fél éve és nem is beszélünk! Instán kikövetett, gondolom el akar felejteni… én még mindig szeretem őt és ön szerint van rá esély, hogy legyen köztünk még valami? Köszönöm előre is a választ!

férfi és női láb
Photo by Pixabay

Tudatos párválasztás

Kedves E!
Igen, azt gondolom van még remény, hogy újra összejöjjenek. Az is lehet, hogy csak évekkel később. Viszont olyan fiatal még. Tartsa nyitva a szemét, szívét és közben figyelje meg Önmagát is, hogy mit érez. Amikor félrelépett, miért lépett félre? Már nem szerette a másikat? Vagy csak bosszút állt? Vagy elsodorta a hév? Milyen pasival képzeli el az életét?

Párkereső önismereti játék

Kérem, vegyen elő egy lapot és írja bele mindazokat a tulajdonságokat, amit jövendőbelijéről, gyermekei apjáról képzel. Milyen lesz ő? Kérem, írjon le részletesen mindent! Milyen lesz a háztartásban, a munkában, a gyerekeikkel. Részletesen. Aztán tegye ezt be egy piros borítékba. Ez lehet furcsa varázslásos játéknak tűnik, de az agyunk így működik. Amit szépen leírtunk, körberajzoltunk már magunknak, arra fókuszál a figyelmünk. Később, a barátaiban ezeket a tulajdonságokat már tudatosan keresni fogja.
Tárja ki a szívét, ismerje meg a férfiakat! Ne birtokolja, csak szeresse őket, és közben nagyon vigyázzon magára! E. sem egy kiállítási tárgy, hanem érző női lélek.

Bővebben a piros borítékról és arról, hogy a Nagy Ő létezik-e? itt

http://www.keresematarsam.hu/2019/12/12/az-a-varazslatos-piros-boritek-a-nagy-o/
42 napos önismereti program párkereső fiataloknak


Szeretettel,
Emese

Párkapcsolati Elakadások kezelése Online, egyéniben is. Foglalj időpontot a lenti naptárban!

Tudnivalók az online tanácsadásról

Lefoglalom az időpontot