Általában én keresem őt

N. levele

Üdvözlöm!
Egy 18 éves lany vagyok, volt egy masfel eves kapcsolatom egy fiúval 5 évvel ezelőtt.. De sajnos szemelyes okok miatt vége lett.
Folymatosan jartam utána, sokszor visszautasitott, de en akkor sem adtam fel.
Mai napig beszelunk, es szoktunk talalkozgatni is. Ő azt mondogatja nekem, hogy ha együtt leszünk… Akkor ez, es az lesz… De viszont most meg nem akar kapcsolatot.
Mar eleg régóta ezt csinalja, es hiaba probalok rakerdezni, vagy kideriteni hogy megis lesz e koztunk valaha valami… Nem kapok ra konkrét valaszt.
Nem egyszer mondta hogy megvar engem meg elvégzem a sulit es vele leszek…de azert ketelkedem benne mert amugy nem nagyon erdeklodik irantam, es alatalaban en keresem őt. Nem tudom mit gondoljak. Es hogy erdemes e remenykednem barmiben.
Válaszát előre is köszönöm!

Válasz N.-nek

Kedves N.!
Ha jól sejtem már 5 éve ismered őt és ahogy írod eddig mindig te kerested. Aggódsz, hogy talán nem is kellesz neki és ő magától nem is keresett volna? Szerintem próbáld ki. Ha igazán vonzódik hozzád keresni fog. Várd meg bátran még ő keres. Legrosszabb és  legjobb esetben is kiderül végre, hogy hányadán álltok.  Még az is lehet, hogy tényleg komolyak a szándékai és ha befejezted a sulit jelentkezik. Persze ha az még sokára van a hiánya nehéz is lehet. Mindenesetre szerintem várj, amíg ő keres. Hátha ebben a hódító férfi szerepben inkább magára ismer.
Üdv,  Emese

Úgy érzed elakadtál? Szeretnéd személyesen tanácsadás keretében megosztani velem párkapcsolati nehézségedet?

Itt tudsz időpontot egyeztetni párkapcsolati tanácsadásra

Bővebben a személyes tanácsadások menetéről itt olvashatszVélemény, hozzászólás?