Általában én keresem őt

N. levele

Üdvözlöm!
Egy 18 éves lány vagyok, volt egy másfél éves kapcsolatom egy fiúval 5 évvel ezelőtt… De sajnos személyes okok miatt vége lett. Folymatosan jártam utána, sokszor visszautasított, de én akkor sem adtam fel.
Mai napig beszélünk, és szoktunk találkozgatni is. Ő azt mondogatja nekem, hogy ha együtt leszünk… Akkor ez és az lesz… De viszont most meg nem akar kapcsolatot.
Már elég régóta ezt csinálja és hiába próbálok rákérdezni vagy kideríteni, hogy mégis lesz-e köztünk valaha valami… Nem kapok rá konkrét választ.
Nem egyszer mondta, hogy megvár engem, meg elvégzem a sulit és vele leszek… de azért kételkedem benne, mert amúgy nem nagyon érdeklődik irántam és általában én keresem őt. Nem tudom, mit gondoljak, és hogy érdemes-e reménykednem bármiben.
Válaszát előre is köszönöm!

Válasz N.-nek

Kedves N.!
Ha jól sejtem, már 5 éve ismered őt és ahogy írod, eddig mindig te kerested. Aggódsz, hogy talán nem is kellesz neki és ő magától nem is keresett volna? Szerintem próbáld ki. Ha igazán vonzódik hozzád, keresni fog. Várd meg bátran, még ő keres. Legrosszabb és  legjobb esetben is kiderül végre, hogy hányadán álltok.  Még az is lehet, hogy tényleg komolyak a szándékai és ha befejezted a sulit, jelentkezik. Persze ha az még sokára van, a hiánya nehéz is lehet. Mindenesetre szerintem várj, amíg ő keres. Hátha ebben a hódító férfi szerepben inkább magára ismer.
Üdv,  Emese

Úgy érzed elakadtál? Szeretnéd személyesen tanácsadás keretében megosztani velem párkapcsolati nehézségedet?

Itt tudsz időpontot egyeztetni párkapcsolati tanácsadásra

Bővebben a személyes tanácsadások menetéről itt olvashatsz

Vélemény, hozzászólás?