13 évvel fiatalabb, egyébként a szüleivel lakik

Jó napot kívánok!
Neten ismerkedtünk meg 3 hónapja. Háromszor találkoztunk is, egyszer ölelt át és fogta meg a kezemet, habár eleinte folyton arról beszéltünk, hogy kívánjuk egymást, és milyen jó lesz majd, ha együtt leszünk. Aludtunk is együtt, meg sem érintett, (menzeszen voltam, de azt mondta, nem gond, nem csak szexet akar tőlem) mégis akart újra találkozni. Mostanában nem beszélünk a szexről, legfeljebb elmeséli a volt kapcsolatait. Nem tudom, mit higgyek róla, mert most is azt mondja, hogy akar engem, még sem csinál közös programot. Nem lakunk egy városban, 60 km-re lakik, az szerintem nem távolság. Mindennap beszélünk, újabban folyton kritizál, semmi sem tetszik neki. Nem küld puszikat, azt mondta, hogy az vicc, eleinte folyton küldött. 13 évvel fiatalabb nálam.

Kértem többször, hogy mondja meg, mi van köztünk, az volt a válasz, hogy beszélünk mindennap és találkozunk, amikor lehet. Arra hivatkozik, hogy sokat dolgozik, ez igaz is. Meg azt is mondta, hogy a szex majd jön magától, idővel. Nem is érti, miért kérdezek erre rá. Egyébként a szüleivel lakik és az az érzésem, hogy nagyon rá vannak telepedve, ahogy elmesélte, folyton együtt mennek mindenhová.
Én nagyon szeretem őt és nem tudom, hogy ő mit érez. Nem beszél az érzéséiről, ha egyáltalán érez valamit irántam. Amikor rám néz, érzem, hogy tetszem, hogy kíván. De ezek nagyon ritka alkalmak.
Nem tudom, mit tegyek, nem vagyok önmagam, mindig szomorú vagyok és nem reagál, ha ilyesmiket mondok.
Köszönöm szépen a választ, előre is.
Szép napot!

koktél a tengerparton
Photo by Pixabay by PublicDomainPictures

Milyen kapcsolatra vágyik?

Kedves Zs!
Ha jól értem, az rengette meg az önbizalmát és a kapcsolatukba vetett hitét, hogy a megismerkedésük óta eltelt 3 hónapban még nem szeretkeztek. Engem elgondolkodtat a 13 év korkülönbség. Lehet, hogy párja “óvatossága” ebből eredhet. Lehet fél, nincs annyi gyakorlata, amit egy 13 évvel idősebb nő elvárna.
Ha szereti, kérem legyen türelemmel és biztosítsa arról, hogy kívánja párját és szeretne vele lenni akkor is, ha nem olyan lesz az első alkalom, mint amiről ábrándoznak. Majd szépen alakul. Próbálkozzanak kitartóan és mindenképpen osszák meg egymással vágyaikat is az érzéseiken kívül.

És kérem, Önmagának is mondja el, hogy milyen kapcsolatra vágyik. Partnere 13 évvel fiatalabb és még a szüleivel lakik. Ez kapcsolatuknak keretet ad. Szeretne ebből a keretből elmozdulni?


Üdvözlettel, Emese

Párkapcsolati Elakadások kezelése Online, egyéniben is. Foglalj időpontot a lenti naptárban!

Tudnivalók az online tanácsadásról

Lefoglalom az időpontot