13 évvel fiatalabb, egyébként a szüleivel lakik

Jó napot kívánok!
Neten ismerkedtünk meg, 3 hónapja. Háromszor talakoztunk is, egyszer ölelt át és fogta meg a kezemet, habár eleinte folyton arról beszéltünk , hogy kívánjuk egymást, és milyen jó lesz majd ha együtt leszünk. Aludtunk is együtt, meg sem érintett, (menszeszen voltam, de azt mondta, nem gond, nem csak szexet akar tőlem) mégis akart újra találkozni . Mostanában nem beszelünk a szexről, legfennebb elmeséli a volt kapcsolatait. Nem tudom mit higgyek róla, mert most is azt mondja, hogy akar engem, mégse csinál közös programot. Nem lakunk egy városban, 60 km-re lakik, az szerintem nem távolság. Minden nap beszélünk, újabban folyton kritizál, semmi sem tetszik neki. Nem küld puszikat, azt mondta hogy az vicc, eleinte folyton küldött. 13 évvel fiatalabb nálam. Kértem többször, hogy mondja meg, mi van köztünk, az volt a válasz, hogy beszélünk minden nap, és találkozunk, amikor lehet. Arra hivatkozik, hogy sokat dolgozik, ez igaz is. Meg azt is mondta, hogy a szex majd jön magától, idővel. Nem is érti, miért kérdezek erre rá. Egyébként a szüleivel lakik, és az az érzésem, hogy nagyon rá vannak telepedve, ahogy elmesélte, folyton együtt mennek mindenhová.
Én nagyon szeretem őt, és nem tudom hogy ő mit érez. Nem beszél az érzéséiről, ha egyáltalán érez valamit irantam. Amikor rám néz, érzem hogy tetszem, hogy kíván. De ezek nagyon ritka alkalmak.
Nem tudom mit tegyek, nem vagyok önmagam, mindig szomorú vagyok és nem reagál ha ilyesmiket mondok.
Köszönöm szépen a választ, előre is.
Szép napot

Photo @Pixabay by PublicDomainPictures

Kedves Zs!
Ha jól értem az rengette meg az önbizalmát és a kapcsolatukba vetett hitét, hogy a megismerkedésük óta eltelt 3 hónapban még nem szeretkeztek. Engem elgondolkodtat a 13 év korkülönbség. Lehet, hogy párja “óvatossága” ebből eredhet. Lehet fél, nincs annyi gyakorlata, amit egy 13 évvel idősebb nő elvárna.
Ha szereti kérem legyen türelemmel és biztosítsa arról, hogy kívánja párját és szeretne vele lenni akkor is, ha nem olyan lesz az első alkalom mint amiről ábrándoznak. Majd szépen alakul. Próbálkozzanak kitartóan, és mindenképpen osszák meg egymással vágyaikat is az érzéseiken kívül.

És kérem Önmagának is mondja el, hogy milyen kapcsolatra vágyik. Partnere 13 évvel fiatalabb és még a szüleivel lakik. Ez kapcsolatuknak keretet ad. Szeretne ebből a keretből elmozdulni?


Üdvözlettel, Emese

Párkapcsolati Elakadások kezelése Online, egyéniben is. Foglalj időpontot a lenti naptárban!

Tudnivalók az online tanácsadásról

Lefoglalom az időpontot